uk

Трансформуємо звернення та скарги клієнтів у нові можливості

контроль обслуговування клієнтів
calendar12 Квітня 2023

Клієнтоорієнтовані компанії відрізняються з поміж інших своїм відношенням до зворотного зв’язку клієнтів та опрацюванням скарг. Звернення та скарги є доволі цінним джерелом інформації про найрізноманітніші аспекти діяльності та процеси взаємодії з клієнтом.
Але як їх фіксувати, якщо вони надходять усно?

Рішення INLIMITED Audio Analytics, яке дозволяє записувати, обробляти та аналізувати розмови між представниками компанії та клієнтами, розроблене спеціально для сфери обслуговування. Воно дозволяє виявити популярні звернення про товари та послуги компанії, викладку товарів, місце розміщення, ціни, роботу персоналу тощо.

Що отримуємо?
– Розуміння клієнта, постійна проактивна робота з його потребами та очікуваннями, що дозволяє створювати кращий клієнтський досвід, надавати індивідуальні пропозиції.
– Зменшення частки неякісних товарів та послуг, на які скаржаться клієнти
– Виявлення частки незадоволених обслуговуванням клієнтів і відповідних проблем, попередження відтоку клієнтів
– Підвищення показників Lifetime Value клієнтів, а отже і ріст прибутку, який отримає компанія за весь час роботи з кожним клієнтом.
– Поліпшення дисципліни співробітників, контроль обслуговування споживачів на державній мові
– Підвищення конкурентоспроможності та імідж сучасної прогресивної компанії, яка впроваджує клієнтоорієнтовані технології обслуговування
– Ширші можливості прогнозування і формування погляду на поточні і майбутні моделі поведінки клієнтів

Звісно, мовна аналітика – не є панацеєю, аудіо стає лише новим джерелом цінних даних для прийняття обґрунтованих управлінських рішень. Чому б не скористатися цією можливістю?
Звертайтеся до INLIMITED, щоб дізнатися детальніше про формати надання рішення.