uk

Новини компанії

Компанія INLIMITED вітає з Новим Роком!

З нагоди прийдешнього Нового року команда INLIMITED щиро вітає вас!

Нехай ці святкові дні приносять в ваші оселі радість і тепло, а Новий 2024 Рік відзначиться достатком, гармонією та надією на успіхи у всіх починаннях.

calendar 29 Грудня 2023
Сьогодні компанія INLIMITED святкує ювілей !

Сьогодні компанія INLIMITED святкує ювілей – 10 років, що містять в собі сотні амбіційних ідей та унікальних проектних рішень, авторських розробок та успішно реалізованих технологічних проектів національного рівня.

calendar 09 Жовтня 2023
Inlimited Audio Analytics: сучасне рішення для аналізу телефонних розмов і підвищення ефективності продажів

Телефонний канал продажів і сьогодні залишається найефективнішим. Середня конверсія продажів з телефонних дзвінків становить близько 20-30%. Скрипти допомагають менеджерам у побудові важливих питань, що зможуть дати відповіді на важливу інформацію для роботи інших підрозділів компанії. Уявіть, що всього в кілька кліків можна отримати цінну інформацію про клієнта, порівняти її, а також виділити ті теми, які вас цікавлять найбільше саме зараз.

calendar 13 Липня 2023
Що означає термін “Big Data”

Сьогодні поговоримо детальніше про термін “Big Data”, адже часто його перекладають дослівно. Що ж насправді означає та де використовується відповідаємо нижче.

calendar 22 Червня 2023
VEZHA Gun Detection: штучний інтелект стоїть на захисті безпеки людей

Інтелектуальне рішення VEZHA Gun Detection здатне допомогти запобігти використанню вогнепальної та холодної зброї у місцях скупчення людей. З усіх додаткових питань щодо VEZHA Gun Detection, замовлення та тестування продуктів звертайтеся до INLIMITED.

calendar 08 Червня 2023
Мовна аналітика у допомогу роботі контактних центрів з новими викликами

З якими викликами стикається працівник контакт центру та як у цьому може допомогти мовна аналітика? Про бізнес, процеси та цифрові рішення.

calendar 01 Червня 2023