uk

Вибір нагрудних відеореєстраторів: ТОП-3 поради

Нагрудні відеокамери
calendar06 Липня 2021

Камери, призначені для носіння на тілі (body worn cameras), все частіше стають корисним доповненням до систем традиційного відеоспостереження. Ракурс «від імені» носія камери в ряді випадків дозволяє надати дуже цінну відео та аудіо інформацію. Використання нагрудних відеокамер в різних сценаріях дає безліч переваг для цілого ряду галузей: від діяльності правоохоронних органів, приватних служб безпеки та митниці до промислових підприємств, сектору охорони здоров’я і транспорту.

При виборі рішення радимо звернути увагу на три ключові моменти:

1. Якість

Нагрудні відеокамери – завжди на передовій. У будь-яких умовах: удари, падіння, екстремальна температура, погана погода, сутінки, – камери повинні постійно забезпечувати високу якість зображення та звуку. Довговічність і надійність обладнання мають вирішальне значення для безперервної роботи.

2. Простота використання та дизайну

Пристрій призначений для носіння протягом тривалого робочого часу. Така камера повинна мати відповідні вагу і розмір для того, щоб не обмежувати рух. Більше того, вона повинна бути простою в експлуатації, що особливо важливо у стресових ситуаціях для користувачів – наприклад, автоматичне включення відеокамери у випадку падіння людини.

Нагрудний відеореєстратор повинен мати функцію автоматизованої та безпечної передачі відеоданих, з відповідною політикою кібербезпеки та механізмами запобігання підробкам та компрометації записаного матеріалу.

3. Можливість інтеграції

Рішення повинно легко інтегруватися у наявну інформаційну систему. Для прикладу, використання відкритої архітектури програмного забезпечення дозволяє вільно інтегруватись із системами управління відео (VMS) та системами управління доказами (EMS). Це гарантія того, що впровадження нагрудних відеокамер забезпечить розширення системи безпеки без необхідності використання додаткових елементів.

Обрати оптимальне рішення допоможе чітке розуміння потреб та всього функціоналу відеокамер. Звертайтеся до INLIMITED для підбору найкращого варіанту саме для Вас!