uk

Система відеоспостереження на аутсорсингу: міф або реальність?

calendar22 Березня 2021

Відеоспостереження на аутсорсингу

Централізована служба моніторингу безпеки на основі кадрового аутсорсингу – це сучасний, віртуальний формат надання послуг працівникам відділу безпеки об’єкта. Основне завдання сервісу полягає у тому, що диспетчери INLIMITED, використовуючи технічні можливості відеоспостереження запобігають виникненню тривожних ситуацій 24/7/365.

Професійні диспетчери аутсорсингової системи безпеки проводять моніторинг подій і стану системи в постійному режимі, оперативно реагують на непередбачувані обставини та інциденти, швидко оповіщаючи працівників об’єкта зручним шляхом (e-mail, телефон, корпоративні програми, месенджери, веб-чати, Ethernet тощо).

Основи роботи служби віддаленого моніторингу

– Постійне відеоспостереження. Обслуговування системи декількома диспетчерами для запобігання впливу «людського фактора».
– Оперативне реагування на події. Створення переліку сценаріїв реагування для запобігання та усунення впливу інцидентів, комунікація в реальному часі з працівниками об’єкта для швидкого сповіщення.
– Моніторинг стану камер, логів системи, архіву. Технічні консультації щодо розміщення та ракурсів камер, якості зображення та мережі, роботи сервісів, аналіз журналів і доступу до системи, контроль роботи аналітичних функцій і моніторинг наповнення архіву.
– Надання рекомендацій щодо модернізації системи відеоспостереження. Аналітика системи, виявлення «слабких місць», створення пропозицій з модернізації й інтеграції, підбір рішень по відеоаналітиці, кібербезпеці й іншим необхідним сервісам.

Наші переваги

1. Повний перелік послуг з моніторингу систем відеоспостереження – комплексні послуги для об’єктів будь-якої складності. Підтримка російської, української, англійської мов.

2. Великий штат сертифікованих фахівців по роботі та налаштуванню систем відеоспостереження та безпеки (Axis Communications, Mobotix, Hanwha Techwin, Hikvision, Dahua Technology та інші).

3. Широкі компетенції роботи з інтелектуальними та комплексними рішеннями на великих об’єктах (Milestone, Avigilon, Genetec та інші).

Звертайтеся, прорахуємо проєкт для Вас!