uk

Автоматизація бізнес-процесів або відеоаналітика – це не тільки про безпеку

calendar21 Жовтня 2022

Системи відеоспостереження здебільшого використовують для забезпечення безпеки, передбачення правопорушень і нещасних випадків. Однак, впровадження технологій глибинного навчання дозволяє системам відеоконтролю значно розширити свій функціонал. Численні функції відеоаналітики стають надійними помічниками саме для контролю та управління робочими процесами.

У попередніх публікаціях ми пригадували, що підтримуємо та працюємо з українськими виробниками систем відеоаналітики, одними з них є компанія INNI. Їх продукти та рішення успішно інтегровані у багатьох аграрних, торгових та виробничих компаніях.

Серед задач комплексних систем відеоаналітики для цих галузей, вони виділяють:
– Агросектор
Відеоаналітика дозволяє уникнути ризики махінації з вагою та показниками якості, попередити псування і розкрадання продукції, зменшити черги і простоювання транспортних засобів під час розвантаження/завантаження тощо.

– Ритейл
Перелік задач відеоаналітики для цієї сфери достатньо широкий, серед основних це контроль касових операцій, виявлення шахрайства та технічних помилок співробітників, фіксація крадіжок відвідувачами. Не менш корисними є дані для маркетологів, які може надавати система, такі як визначення зон інтенсивного руху, пікових навантажень, підрахунок та гендерний аналіз відвідувачів. Крім цього є модулі як для контролю приміщення, так і контролю працівників служби безпеки в неробочий час та ще багато чого іншого.

– Виробництво
Сучасні системи відеоаналітики забезпечують контроль на всіх виробничих етапах: автоматизація процесів приймання та відвантаження продукції, виявлення браку, автоматичне створення документів в облікових системах на основі фото-відео фіксації, контроль сумлінності працівників тощо.

Логістика, склади, фінансові установи та інші галузі, – рішення є для кожного. Для отримання переліку переваг системи відеоаналітики під Ваші задачі та сферу, – звертайтеся до INLIMITED.