uk

Workshop для Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

calendar29 Травня 2019



У рамках продовження реалізації проекту «Broadcast Monitoring» було проведено зустріч експертів компанії «Новітнє обладнання» (ТМ Inlimited) з представниками Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у форматі Workshop, де обговорили плани реалізації масштабного проекту національного рівня.

Нагадаємо, що у 2018 році нашою компанією було створено потужний програмно-апаратний комплекс для проведення офіційного моніторингу телерадіопрограм у місті Києві. Модернізація моніторингового центру дала змогу багато важливих функцій виконувати в напівавтоматичному режимі. Серед них: перетворення усної української мови на текст, аналітика тексту і відео (розпізнавання облич, логотипів, підрахунок згадувань).

Метою другого етапу проекту є розширення можливостей моніторингового центру, що дасть змогу опрацьовувати дані локальних та регіональних каналів телерадіомовлення.

У процесі Workshop командою проекту було обговорено шляхи удосконалення моніторингового центру у місті Києві, зміни до програмного та технічного забезпечення та алгоритми функціонування комплексу. У дискусії було досягнуто загального розуміння щодо планування роботи команди для реалізації другого етапу проекту.

Ми висловлюємо подяку усім учасникам заходу за тісну співпрацю та активну участь у Workshop.