uk

Wisenet X-core: нова лінійка камер зі штучним інтелектом

calendar17 Лютого 2022

Компанія Hanwha Techwin представила нову лінійку з 12 камер, які підтримують технології глибинного навчання. Які переваги нових камер Wisenet X-Core?

– Класифікація
Серед об’єктів, які розпізнають камери, — люди, обличчя людей, транспортні засоби, автомобільні номери. При виявленні транспортного засобу, камера розрізняє його типи – легковий чи вантажний автомобіль, автобус, мотоцикл, велосипед. Алгоритм виявлення дозволяє фіксувати в межах одного кадру кілька об’єктів одночасно.

– Детекція подій
Штучний інтелект у нових IP-камерах виконує відеоаналітику, пов’язану з виявленням подій. Серед них — поява і зникнення предметів, вхід об’єкта в задану область і вихід із неї, перетин віртуальної лінії, наявність безцільного вештання у кадрі. Визначається також напрямок руху об’єкта.

– Бізнес-аналітика
Функціонал камер у новій лінійці, дозволяє будувати теплову карту кімнати або залу, рахує людей, що проходять під камерою, виявляє скупчення та черги. Ці функції допоможуть замовникам у веденні бізнесу, особливо в рітейлі.

– Додатково
Низка функцій працює на алгоритмах відеоаналітики, які не використовують штучний інтелект. Це виявлення руху та туману в кадрі, виходу камери з ладу, її розфокусування та детекція удару по корпусу. Також, виконується аудіоаналітика із класифікацією звуків.

Бажаєте протестувати або замовити нові продукти Hanwha Techwin?

Звертайтеся до INLIMITED, ми надамо інформацію про технічні характеристики камер та підберемо їх, відповідно до ваших завдань.