uk

Suprema BioStation 3 – безконтактна автентифікація постковідної ери

Супрема термінали
calendar05 Жовтня 2022

Компанія Suprema, світовий лідер у сфері контролю доступу та біометрії, запустила BioStation 3 – безконтактний термінал контролю доступу, який спеціалізується на розпізнаванні облич у постковідну еру.

Які ТОП -5 особливостей BioStation 3?
Безконтактна автентифікація
На додаток до розпізнавання обличчя, є можливість використання, QR-кодів, штрих-кодів, картки RFID та наявний мобільний доступ.

Штучний інтелект
Точна автентифікація можлива навіть при наявності різних типів та кольорів масок, іншої зачіски, бороди, головних уборів, окулярів. До того ж, пристрій розпізнає підроблені обличчя: зображення та фотографії.

Компактний корпус
Тонкий корпус, що на 47% менше у розмірах, порівняно з попередником – FaceStation F2, що дозволяє легко встановити його на будь-які двері.

Контроль конфіденційності
Ексклюзивний метод автентифікації «Face Template on Mobile» дозволяє користувачам реєструватися в системі контролю доступу та зберігати свій профіль обличчя безпосередньо на власних мобільних пристроях, без необхідності зберігати шаблон в базі даних компанії.

Захист біометричних даних
BioStation 3 сертифіковано за ISO/IEC 27001 – міжнародним стандартом, який допомагає організаціям керувати інформаційною безпекою та розроблений відповідно до GDPR.

З усіх додаткових питань щодо замовлення та тестування продуктів Suprema звертайтеся до INLIMITED.