uk

Inlimited – партнер німецького виробника IP-відеосистем, компанії Mobotix

calendar26 Червня 2018

29 червня 2018 року наша компанія була нагороджена партнерським сертифікатом від компанії Mobotix – виробника інтелектуальних IP-відеосистем, які забезпечують комплексну безпеку, надійність і відрізняються традиційно високою німецькою якістю.

Завдяки своїм розробкам, таким як перша напівсферична IP-відеокамера та перший дверний комунікатор з IP-відеокамерою, компанія Mobotix задала стандарти на ринку IP-технологій відеоспостереження. Для забезпечення високої якості відео системи, компанія Mobotix використовує децентралізовану архітектуру. Ефективне апаратне і вбудоване програмне забезпечення кожної відеокамери автоматично здійснює управління інтелектуальним відеоаналізом, реєстрацією подій та розподілом пам’яті. Для інтеграції в системи сторонніх виробників, камери Mobotix на сьогоднішній день підтримують стандарти ONVIF і H.264. Крім того, відеокодек MxPEG забезпечує найвищу якість зображення, що важливо при використанні їх як доказів у ситуаціях, де безпека є першочерговою задачею.

Партнерський статус дозволяє використовувати апаратне забезпечення від Mobotix у інфраструктурних проектах, реалізацією яких займається наша компанія, а також надавати кваліфіковану технічну допомогу: монтаж та сервісне обслуговування. У рамках партнерської угоди, Inlimited має можливість працювати з останніми технологічними новинками у сфері інтелектуальних IP-відеосистем та пропонувати їх своїм клієнтам для якнайкращого задоволення їх потреб.