uk

INLIMITED на церемонії HPE Awards Night 2020

calendar30 Серпня 2021

Наша компанія розробляє і впроваджує ІТ-проекти для підприємств різних галузей та сфер діяльності. У 2020 році ми реалізували ряд стратегічно важливих проектів для забезпечення безпеки та безперебійної роботи ІТ-інфраструктур державних установ.

Проєкти INLIMITED вирізняються своєю комплексністю та використанням передових технологій та продуктів світових вендорів, серед яких рішення Hewlett Packard Enterprise. На церемонії HPE Awards Night 2020 від вендора ми отримали нагороду «За стабільно успішну роботу у державному секторі».



«Гідна нагорода за гідну роботу! Завжди приємно, коли виділяють працю команди та компанії в цілому, – це стимулює примножувати досягнення і успішно реалізовувати нові проекти. Звісно, найкращою відзнакою для нас – є схвальний відгук від замовника, а з рішеннями від Hewlett Packard Enterprise – це 100% позитивний результат», – коментує генеральний директор Оксана Гордовенко.



Ми щиро вдячні Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela за плідну співпрацю, відзнаку наших досягнень і відміну організацію заходу.

До зустрічі на HPE Awards Night 2021!