uk

Чи варто використовувати програмні рішення для транскрибування?

calendar11 Травня 2023

Чи знали Ви, що транскрибування години мовлення зазвичай у людини займає 4,5 години?
Саме тому, однією з основних переваг, використання програмних рішень для транскрибування є економія часу. Крім того, індустрія мовної аналітики пройшла довгий шлях завдяки розвитку моделей машинного навчання, що гарантує не тільки високий рівень точності, а й якісну аналітику.

Чому варто автоматизувати процес стенографії?
– Зосередити фокус на важливому
Учасникам нарад або журналістам не потрібно робити власні нотатки під час зустрічі чи інтерв’ю, вони можуть зосередитися на темі, що обговорюється. Таким чином, технології сприяють кращій взаємодії учасників зустрічей.

– Заощадити час
Автоматичне перетворення мовлення в текст та обробка запису із визначенням спікерів, основної теми та ключових фраз — для оперативного пошуку та сортування матеріалів.

– Спростити посилання
Якщо знадобиться повернутися до обговорень зустрічі, стенограма — найпростіший спосіб зробити це. За рахунок ведення архіву інформації із засідань, інтерв’ю, конференцій, нарад, виступів, – цінна інформація завжди під рукою.

– Автоматизувати звітність
Транскрибований текст зустрічі можна використати для формування звіту за шаблоном, у тому числі і чорнової версії протоколу.

Таким чином, сучасні технології допомагають не тільки автоматизувати процес перетворення мовлення у текст, а й сформувати звіт, зібрати статистику та вести зручний облік даних.
Звертайтеся до INLIMITED, щоб дізнатися більше про рішення з мовної аналітики.