uk

Milestone Systems оголосила про оновлення VMS: XProtect 2022 R3

системи для відеоспостереження
calendar15 Січня 2023

2022 R3 є рекомендованим оновленням програмного забезпечення для всіх користувачів XProtect.
Які переваги та що нового?

– Збирайте докази ефективніше
XProtect Incident Manager дозволяє користувачам керувати інцидентами безпосередньо в VMS і підключати відеопотоки до інцидентів по мірі їх виникнення. Коли інцидент добігає кінця, користувачі можуть зупинити відеозапис і почати вводити деталі інциденту: текст, дату, час, створювати списки. Категорії інцидентів повністю налаштовуються, що дозволяє користувачам визначати типи і деталі для звітності. До інциденту також можна додати попередньо записані відеоматеріали, щоб зробити докази більш вагомими.

– Деталізація при розпізнаванні номерних знаків транспортних засобів
Залежно від формату номерних знаків кожної країни, користувачі можуть розрізняти вантажівки, легкові автомобілі, лімузини, автобуси, поліцейські автомобілі та інші види транспортних засобів. Крім того, деякі країни мають різні формати номерних знаків для електроавтомобілів та тих, що на газу, які тепер також можна легко ідентифікувати за допомогою оновленої системи розпізнавання номерних знаків від Milestone Systems.

Також система отримала інші покращення: розширення функції пошуку, оновлення інтерфейсу користувача, покращене управління мобільними пристроями тощо.
Звертайтеся до INLIMITED – за деталями та для проведення оновлення VMS XProtect.