uk

Виявлення думки населення – як інструмент розвитку міста

calendar11 Грудня 2020

Чи звертали Ви увагу, що у багатьох є звичка фіксувати все на смартфон та одразу додавати на свої сторінки у соціальних мережах?

Ми створили рішення Inlimited Media Research, яке дозволяє місцевому управлінню отримувати такі дані в реальному часі для виявлення місцевої проблематики та інцидентів, дослідження громадської думки. Особливістю рішення є моніторинг не тільки текстового контенту, а й аналіз аудіо-відео (Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, портали новин, IP телерадіоканали та інші відкриті джерела даних).

Маючи велику кількість інформації, важко виділити основне. Тому, ми розробили спеціальну систему фільтрів, за якою користувач може:
– Дослідити популярні серед городян інформаційні теми
– Оперативно виявити негативний контент або небезпечну ситуацію у місті
– Визначити ставлення до місцевої влади та реакції на територіальні програми та ініціативи
– Дослідити очікування мешканців та проблеми, які їх турбують щодо: транспорту, комунальної служби, благоустрою тощо
– Відстежити ефективність місцевих дій, відповідно до рівня задоволення мешканців

Більше того, комунікація з жителями та отримання новин про події у місті відбувається в одній системі, є можливість підключення додатку для мешканців, щоб кожен оперативно бачив достовірну інформацію у себе в смартфоні.

У 2021 році планується впровадження Inlimited Media Research у декількох містах України. Приєднуйтеся, створюємо інноваційну країну разом!